Kurumsal

BİZ KİMİZ..?

KLASS Oto 1999 yılında Konya da kurulmuş olup, 23 yıldır  araç kiralama sektöründe faaliyet göstermektedir.  2020 model üst segment araçlar ile  adından yıllarca bahsettirmiştir. Firmamız müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini ön planda tutarak çalışmalarına devam etmektedir. Yıllardır kalitesinden ödün vermeyen firmamız  daima  güvenli yeni araç filosu ile uzun süreli filo kiralama ve günü birlik araç kiralama da  hizmet vermeye devam etmektedir. 


Konya Kiralık Araba, Konya Araç Kiralama, Konya Kiralık Araç, Konya Oto Kiralama, Konya Araba Kiralama, Oto Kiralama Konya, Araç Kiralama Konya,   Konya Rent A Car, Konya Hava limanı ve Tren Garı araç kiralama, 8+1 Minibüs Kiralama Konya Cravella Kiralama Konya

BİZ KİMİZ..?

Konya Havalimanı Araç Kiralama

       Konya da Klass Oto Kiralama  ile Ne istediğinizi bilerek sizlere birbirinden kaliteli, son model ve sıfıra yakın araç kiralama hizmetini profesyonel bir hizmet çatısı altında sunuyoruz. Üstelik Konya Havalimanı Araç Kiralama da  aracınızı ücretsiz Havalimanında teslim ediyor ve tekrar iade ücretsiz iade alıyoruz.  Konya Havalimanın dan bize ulaşarak aracınızı kolay bir şekilde kiralayabilir ve araç adına evrak ya da diğer prosedür işleri ile uzun sürmeden hemen teslim alabilirsiniz. Günlük ya da haftalık ve aylık araç kiralama hizmetleri ile dilerseniz tatile rahat bir şekilde gidebilir dilerseniz özel işlerinizi ülkenin dört bir köşesine giderek halledebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz 7/24 teknik servis ve hızlı bir lastik değişimi sayesinde büyük bir gönül rahatlığı içerisinde dilediğiniz noktaya kiraladığınız araç ile gidebilirsiniz.

       Klass Oto Kİralama firmamız bünyesinde çeşitli araçlar bulunmakta ve her biri son model sıfıra yakın araçlardır. Tüm bu araç çeşitleri Konya Havalimanın da gerçekleştirilecek online araç kiralama hizmeti ile elde edebilir ve havalimanı araç kiralama ayağınıza kadar gelen araçlarınızı teslim alıp kiralama süresi boyunca büyük bir güveni içerisinde kullanabilirsiniz. Ofisimiz Konya Şehir Merkezinde bulunmakta olup dilerseniz ofisimize de uğrayarak araçlarınızı kiralayabilirsiniz. Kurumsal olarak profesyonel bir hizmet anlayışı içerisinde sizlere birbirinden kaliteli araç çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Üstelik şubeye hiç uğramadan araç kiralamanın en kolay yolu Klass Oto Kirama firmasından geçer.

       Kurumsal olarak ülkenin dört bir yanın bilinen firmamız uzun zamandır sunduğu Konya Havalimanı Araç Kiralama hizmetleri ile büyük bir tecrübe kazanmış durumda. Ülkenin her köşesinden bizleri arayarak  araç kiralayabilir ve havalimanı araç kiralama diğer tüm havalimanlarından araçlarınızı tam zamanında hiç beklemeden teslim alabilirsiniz. Fenni muayenesi ya da kaskosu ve sigortası yapılmış araçlarımız ile hiçbir prosedür için uğraşmaya gerek olmadan sadece kiraladığınız araçların keyfini çıkarabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti her daim önceliğimizdir ve bunun için en uygun fiyatlar bünyesinde son model araçlar sizleri bekliyor. Güler yüzlü bir hizmet altında daha detaylı bilgi ve araç kiralaması yapmak için 0332 238 44 89  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Konya Havalimanı Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama Nedir? Avantajları Nelerdir?

Araç Kiralamaya Dair Her Şey

Araç kiralama sektörünün gelişmeye başlaması ile beraber günlük araç kiralama işlemlerine olan ilgi de artmaktadır. Sektörde fark yaratan uygulamaların temsilcisi olan firmamız, yenilikçi yaklaşımları ve müşteri odaklı hizmet yapısı ile kalite anlayışını en üst seviyede tutmaktadır.

Peki, nedir günlük araç kiralama?

Çoğu insanın bazı dönemlerde arabaya ihtiyacı olmaktadır. Ancak maddi yönden araç almaya gücü olmayan kişiler günlük araç kiralama hizmetleri ile ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Günlük araç kiralama hizmetleri ile belirli bir ücret karşılığında istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz.

 Birçok yönden faydası olan günlük araç kiralama ile sizlerde hayallerinizdeki araca bir süreliğine de olsa sahip olabilirsiniz. Günlük araç kiralama ücretleri, kiralanan gün sayısına göre değişmektedir. En az bir gün için kiralanabilen araçlar isteğe bağlı olarak haftalık, aylık ya da yıllık olarak da kiralanabilir.

Günlük Araç Kiralama Hizmetinin Kazandırdıkları

Araç satın almak son dönemlerde artan vergiler nedeni ile daha da zorlaşmıştır. Aracı satın alırken verilen ücret ile masraf bitmiş olmaz. Alınan aracın vergisi, bakımı, sigortası gibi birçok masrafı da sizleri zor durumda bırakabilir. Bu nedenle ani bir araç ihtiyacınızı günlük araç kiralama hizmetleri ile karşılamanız ekonomik açıdan daha avantajlıdır. Günlük ara kiralama hizmetleri ile hayalini kurduğunuz ve yüksek ücretli olması nedeni ile alamadığınız araca kısa bir süreliğine sahip olabilir ve sürüş keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca aracın sigortası, kaskosu ve bakımı gibi masraflarından da muaf olursunuz.

Araç kiralama firmamız tüm araçların kaskosunu, sigortasını ve genel bakımlarını yaptırmaktadır. Ayrıca sürüş esnasında karşılaşacağınız her türlü sorun için yol güzergahınızda olan araç servislerine uğrayarak ücretsiz bakım ve tamir işlemlerinizi de yaptırabilirsiniz. Bu sayede en uygun fiyatlar ile masrafsız bir sürüş keyfini çıkarabilirsiniz.

Günlük Araç Kiralama Nedir? Avantajları Nelerdir?

Konya Tren Garı Araç Kiralama

                Hayatınızdaki araç kiralama algısını değiştirmek istiyorsanız Klass Oto Kiralama tam size göre! Klass Oto Kiralamadan araç kiralamayı tercih etmelisiniz, sebebi bakımları yapılmış, kaliteli, konforlu, zengin donanım ve çok uygun avantajlarıyla sizlere en iyi hizmeti vermesidir.

            Klass Oto Kiralama Tren Garı Araç Kiralama hizmeti sunmakla kalmıyor  internet sitesi üzerinden şubelerine gitmeden kolayca kiralama yapabilme imkanı sunuyor.

Araç kiralama firmaları her geçen gün artmakta ve bu artışla beraber kiralama hizmeti almak isteyenlerinde alternatifleri artıyor fakat güven konusunda problemler yaşanabiliyor, önemli olan burada siz müşterilerimizin dikkat etmesi gereken tek unsur kiralayacağınız araçların rent a car kaskosu aracın durumu, kiralama sonrasında hizmetin kalitesi, en önemlisi de güvenilir kurumsal olmasıdır. Klass Oto Kiralamanın sizlere sunmuş olduğu farklılık ve avantajlar sayesinde araç kiralama hizmetinde artık kafanızdaki soru işaretlerini kaldıracaksınız.. Profesyonel ekibimiz, rent a car kaskolu araçlarımız, güvenilir hizmet, son model ve düşük kilometreli araçlarımız sayesinde ek olarak düşünmeniz gereken bir şey kalmayacak

         Potansiyel müşterileri araç kiralamada talep edilen aracı Konya Tren Garı na kadar getiren  Klass Oto Kiralama sektöründe hızlı adımlarla ilerlemeyi hızla sürdürüyor. Tüm bu hizmetleri aynı anda sunabilen ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiren nadir kiralama firmaları arasında yer alan Klass Oto Kiralama verdiği hizmetten müşteri memnuniyetine ve kiralama sonrasına fazlasıyla önem gösteriyor. Titizlik ile yapılan tüm araç kiralama işlemlerinden son derece memnun kalabileceğiniz Klass Oto Kiralama artık hedeflerine çok daha yakın.

7/24 Destek sayesinde dilediğiniz vakit araç kiralama ile ilgili tüm sorularınızı iletip anlık yanıt alabilirsiniz. Kiralama yapmadan önce firma araştırmanızın en ön sırasına koyabileceğiniz Klass Araç Kiralama size memnuniyet garantisini verecektir. 

Konya Tren Garı Araç Kiralama

Konya Uygun Araç Kiralama

     Günümüzde çok popüler hale gelmeye başlayan Uygun araç kiralama ile sizlere Konya da hizmet vermekteyiz ve sizlerde eğer kendi bütçenize uygun araçlara ihtiyaç duyuyorsanız bizleri her zaman 7/24 saat arayabilir ve uzman ekip arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirsiniz. Bizleri istediğiniz ortamdan takip edebilir ve sizlere nasıl kaliteli bir hizmet sunmaya çalıştığımızı daha rahat anlayabilirsiniz. Firmamızın tüm araçları son model araçlar olup sizlerin her zaman rahatını ve bütçesini ön planda tutan bir firma olmayı başardık.

      Sizlerde bizlerin araçlarını takip ederek kendi iş yerlerinizde ya da gezilerinizde araçlarımız kiralayabilir ve dileğiniz araç modeli hakkında ofisimizden ya da internet üzerinden bilgiler alarak kendi aracınızı kendiniz tercih edebilirsiniz. Bizleri takip ederseniz her dönem Konya da Uygun araç kiralama kampanyalarını takip edebilir ve kendinize uygun olan aracı tercih edebilirsiniz. Araçlarımız arasında yer alan mazotlu ya da benzinli araçlar arasında tercih kararını sizlere bırakıyoruz.

       Sizlere sadece şehir içinde değil aynı zamanda havalimanlarında da eşlik edebiliyor ve sizler daha uçağınızdan inmeden sizler için özel aracınızı ekip arkadaşımız havalimanın getirip bırakabiliyor. Bizleri arayarak her zaman Uygun araç kiralama fiyatları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Sizleri sadece bir kez değil her zaman ofisimizde misafir etmekten onur duyarız.

 

Konya Uygun Araç Kiralama

Konya Minibüs Kiralama

              Konya da Minibüs Kiralamak istiyorsunuz ama bir türlü güvenli bir firma bulamadığınızdan yakınıyorsanız artık buna gerek kalmadı. Bizler sizlerin keyfine aşırı önem veriyoruz ve tüm araçlarımızı en son model araçlar ile donatmış bulunuyoruz. Konya da Minibüs Kiralama için sizlerde bizlerin araçlarını gördüğünüz zaman hayran kalacak isterseniz Otomatik araçlarımızdan, isterseniz Manuel araçlarımızdan birini Ucuz araç kiralama ile konforunu dilediğiniz zaman kadar yaşayabileceksiniz. Sizleri mutlu görmek ve her zaman misafir etmek için ekip olarak her zaman sizlerin yanında yer almayı tercih ediyoruz.

            Araçlarımızı sizler sadece ofislerinizi ziyaret ederek değil, isterseniz internet sitemiz üzerinden de kiralayabilir ve en kısa zamanda sizlere ulaştırmamızı isteyebilirsiniz. Sistemde her zaman araçlarımızın resimleri ve özellikleri hakkında öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri bulabilir ve Ucuz araç kiralama ile sizlerde gün içinde konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Şirketiniz varsa artık araç almak zorunda değilsiniz sizlerde bizlerin araç filosunu kiralayarak gün içinde kendi özel işlerinizi halledebilirsiniz.

                Firmalar arasında en iyi araçların bizim firmasın da olduğun sizlere söylemekten her zaman büyük bir gurur duyuyoruz. Zira araçlarımız sizlere teslim edelimden önce her zaman titizlik içinde son kontrolleri yapılır ve sizlerin can güvenliği açısından önemli olan tüm önemleri alır ve sizlere sadece araçlarımıza benzin koymak kalır. Araçların sigortaları her zaman tam olarak işlenmiştir. Sizlerde Günlük Minibüs kiralama keyfini doyasıya yaşar ve keyifli zaman yaşayabilirsiniz. Sizleri her zaman ofisimizde misafir etmek isteriz. 

Konya Minibüs Kiralama